• slide
    slide

Brezplačno prenesite pobarvanko

Stran 1 od 1
1.Ime: *
2.Priimek: *
3.Spol: *ŽM
4.Ulica: *
5.Hišna številka: *
6.Poštna številka: *
7.Kraj: *
8.Letnica rojstva: *
9.E-naslov: *

Če želite prejemati prilagojene vsebine glede na starost vaših otrok, nam zaupajte še naslednje podatke:

10.Število otrok:

Soglašam, da družba Medis d.o.o. in z njo povezane družbe, ki predstavljajo skupne upravljavce mojih osebnih podatkov, moj spol, ime, priimek, naslov, e-poštni naslov, letnice rojstva mene in mojih otrok in podatke o mojih aktivnostih glede prejemanja e-novic (prejem in odprtje sporočila, beleženje klikov na povezave v e-novicah) uporabljajo in obdelujejo za naslednje namene, ki bodo nastali z uporabo kartice zvestobe, sodelovanjem v različnih akcijskih ponudbah, v nagradnih igrah, s komunikacijo preko navadne ali elektronske pošte in s kliki na spletnih straneh izdelkov družbe Medis:

11.Prenos pobarvanke: *

Želim prenesti pobarvanko

12.Pošiljanje Medisovih e-novic (z zdravstveno tematiko)

Želim prejemati Medisove e-novice

13. Ostali nameni:
Pošiljanje brezplačnih vzorcev in pridobivanje mnenj o le-teh
Izvajanje trženjskih raziskav (pridobivanje mnenj o kvaliteti izdelkov in storitev, potrebah po dodatnih izdelkih ali storitvah)

Seznanjen sem, da ne morem prejemati e-novic oz. prilagojenih e-novic, sodelovati v različnih akcijskih ponudbah, nagradnih igrah, trženjskih raziskavah, prejemati brezplačne vzorce v kolikor soglasja ne podam, saj mi Medis d.o.o. ne more zagotavljati storitve brez obdelave mojih podatkov.

Seznanjen sem s Politiko zasebnosti in s tem z naslednjim: s pravno podlago za obdelavo in obdobjem hrambe mojih osebnih podatkov; Seznanjen sem, da lahko upravljavec moje osebne podatke posreduje tretjim osebam oz. povezanim družbam; Seznanjen sem s svojimi pravicami, povezanimi z obdelavo osebnih podatkov, še posebej z mojo pravico do preklica soglasja. Soglasje lahko prekličem kadarkoli na gdpr@medis-health.com, brez negativnih posledic.

Seznanjen sem z dejstvom, da lahko Medis d.o.o. moje osebne podatke izvaža v tretje države, pri čemer je za varnost mojih osebnih podatkov ustrezno poskrbljeno.