• slide
    slide

Inovativna hladilna pena za nego otrok z noricami

PoxClin® hladilna pena je medicinski pripomoček iz naravnih sestavin, kot sta npr. Aloe barbadensis in kamilica, namenjen negi otrok z noricami. Kot vemo, je najpogostejša težava pri noricah praskanje, ki lahko povzroči dodatne zaplete ali trajne brazgotine, zato je zdravljenje usmerjeno predvsem v preprečevanje srbenja. 

Kaj vsebuje PoxClin® hladilna pena?

PoxClin® hladilna pena vsebuje naravne sestavine, kot so izvleček aloe vere (aloe barbadensis), kamilice in sivke, in je zatorej varna za uporabo pri otrocih. Prav tako vsebuje hladilne in vlažilne sestavine, ki nežno in od noric prizadeto otroško kožo, hladijo in vlažijo.

Kako izdelek deluje?

PoxClin® hladilna pena vsebuje kompleks 2QR, patentiran zaviralec bakterij, ki je izoliran iz rastline Aloe barbedensis. 2QR zavira bakterije z ustvarjanjem fizične ovire med bakterijami in kožo. Tako preprečuje, da bi se bakterije na koži razmnožile in povzročile bakterijsko okužbo. PoxClin® hladilna pena z zmanjševanjem možnosti okužbe podpira naravni proces celjenja in pomaga preprečiti brazgotine, ki lahko nastanejo s praskanjem.

Kako uporabljamo PoxClin® hladilno peno?

Svetujemo nanašanje najmanj 3-krat na dan ali kadarkoli je treba ublažiti simptome.

PoxClin® hladilna pena je lahkotna in mehka, zato se lahko neboleče nanaša tudi na večje površine kože. Pena se nežno vtre v kožo in že samo izhlapevanje povzroči hladilni učinek. Za še večji hladilni učinek je PoxClin® hladilno peno priporočljivo shraniti v hladilniku.

Vsebnik vsebuje 100 ml PoxClin® hladilne pene.

    PoxClin® pena
  • kožo hladi in pomiri,
  • hitro ublaži srbenje in posledično
  • zmanjša možnost nastanka trajnih brazgotin.

Zmanjšano srbenje pomeni manj praskanja. Manj praskanja pa zmanjša možnost nastanka trajnih brazgotin ali sekundarnih okužb.