Pogoji poslovanja

Način plačila

Pri nakupu prek spletne naročilniceje možno plačilo po povzetju z gotovino. Kupnino boste plačali poštarju ob dostavi.

Dostava

Pakete dostavlja Pošta Slovenije. Dostava je možna samo na naslove v Sloveniji. Predvideni rok dostave je najmanj 2 dneva in največ 4 dni, včasih zaradi posebnih okoliščin tudi dlje. Če paketa ne prejmete v 7 delovnih dneh, to sporočite na telefonsko številko (01) 589 69 19 ali nam pišite na e-naslov narocila(at)medis.si. Pošiljko bo vročil naslovniku osebno poštni uslužbenec. Če v času dostave niste dosegljivi, vas pošiljka čaka na pošti še 15 dni.

Strošek dostave

Poštnina je BREZPLAČNA pri naročilih, vrednih nad 10 €. Pri naročilih do 10 € je strošek poštnine 3 €.

Vračilo blaga

Kupec lahko v petnajstih (15) dneh po prejemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan poravnati stroške, ki nastanejo pri vračanju blaga (stroški poštnine).

Blago je treba v primerni embalaži poslati na naslov: Medis, d.o.o., Brnčičeva 1, 1000 Ljubljana. Izdelki morajo biti neuporabljeni, nepoškodovani, v originalni in neodprti embalaži.

Priložen mora biti originalen račun in transakcijski račun pošiljatelja (številka in enota banke) za morebitno vračilo kupnine. Če vrnjeno blago ustreza pogojem vračila, bo Medis, d.o.o., vrnil celotno kupnino najkasneje v petnajstih (15) dneh od prejema vrnjenega blaga. Če je vračilo blaga posledica napake dobavitelja (npr. poslano napačno blago), se kupcu povrne tudi stroške vračanja blaga (stroške poštnine).

Obveščanje o novostih

Soglašam, da Medis, d.o.o., in družbe v skupini Medis ali za to pooblaščene družbe v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov obdelujejo moje osebne podatke za neomejeno časovno obdobje za obveščanje o novostih, ugodnostih, nagradnih igrah in dogodkih. Od Medisovega e-novičnika se lahko kadarkoli odjavite.

Seznanjen sem z opredelitvijo namena obdelave in dovoljujem obveščanje na svoj elektronski naslov.